Ontspanningsmassages, massage behandelingen
hotstone hot stone massage
bamboe massage ontspanning
DUO massage voor 2 personen

Relax Ontspanningsmassages

30/60/75/90 minuten

Vanaf €35,-

 

Een fijne ontspannende lichaamsmassage met behulp van rustige strijkingen en lichte of stevige knedingen. De massages zorgen samen met de massageolie voor een betere doorbloeding van je huid en spieren. Je lichaam zorgt voor afbraak van de vrijgekomen afvalstoffen. Zelf kun je aangeven welke eventuele probleemgebieden meer aandacht nodig hebben tijdens de behandeling. 

 

 

AFSPRAAK / BOOK

Hotstone Relax Massage 

60 minuten

€70,-

 

Bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord. Kies nu zelf voor deze heerlijke ontspannende massage met gladde basalt stenen. De warmte van de stenen trekt diep in je spieren voor optimale ontspanning en herstel. De massage wordt gegeven met stenen, afwisselend met handgrepen.

 

 

AFSPRAAK / BOOK

Bamboe Relax Massage

60 minuten

€60,-

 

Met behulp van bamboe stokken en massage-olie worden de grote spieren gemasseerd. De stokken worden afwisselend gebruikt met verschillende handgrepen. Deze massage heeft een gunstig effect op spierstijfheid en knopen die ontstaan zijn door inspanning.

 

 

AFSPRAAK / BOOK

Duo Relax Massages

60/75/90 minuten

Vanaf €130,-

 

Samen met je partner, vriend of vriendin kun je genieten van een DUO-massage in dezelfde ruimte. Jullie worden tegelijkertijd heerlijk gemasseerd door 2 masseurs in dezelfde ruimte. Kies zelf de duur van de massage, de aandachtsgebieden en geniet samen na de behandeling nog even van een kopje thee. Ook leuk om aan iemand cadeau te geven.

 

 

AFSPRAAK / BOOK